Algemene Voorwaarden

 

Feesttaart bestellen
Taartjes en Co ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@taartjesenco.nl. Prijsopgaven via whatsapp, facebook en sms zijn slechts een indicatie. Wanneer u via e-mail of via het contactformulier een aanvraag doet, kan ik u een offert sturen. Indien u een taart op korte termijn nodig heeft, kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Telefoon 06-81948244. Ik zal dan de mogelijkheden bekijken.

In de offerte staat het totaalbedrag van de bestelling en een aanbetaling (ongeveer de helft van het totaalbedrag) De aanbetaling dient uiterlijk op de in de offerte vermelde einddatum te zijn bijgeschreven op rekening NL19INGB0754218910 t.n.v. A.M.C.J. Belfroid te Roosendaal onder vermelding van het offertenummer.
De gewenste leverdatum blijft gedurende de offertetermijn voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Is de aanbetaling niet tijdig voldaan dan behoudt Taartjes en Co zich het recht voor om andere opdrachten aan te nemen voor de gewenste leverdatum.

Na het voldoen van de aanbetaling zal Taartjes en Co u een factuur doen toekomen voor het restant van het bedrag.  Het restant van de factuur dient uiterlijk bij het afhalen van de taart te worden voldaan contant of per pin. Indien u het restant per overboeking wenst te voldoen dient dit uiterlijk drie dagen voor de leverdatum te zijn bijgeschreven.

Het aantal personen van de bestelling kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de leverdatum naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10%.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterlijk 5 werkdagen voor de leverdatum en indien mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

De verrekening vindt plaats op de eindfactuur bij het ophalen van de taart.

Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Ik maak  nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur.
Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen zodat het idee kan worden benaderd.

Feesttaarten dienen tenzij anders overeengekomen afgehaald te worden. De afhaaldatum staat vermeld op de factuur/bevestiging. Het tijdstip van ophalen wordt in de week voor de leverdatum in overleg met u bepaald.

Taartjes en Co is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald.

 

Bruidstaart bestellen
Taartjes en Co ontvangt uw aanvraag bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@taartjesenco.nl. Taartjes en Co zal aan de hand van uw gegevens een globale indicatie van de prijs opgeven. Daarna zal indien gewenst een afspraak bij u thuis volgen om de opdracht te bespreken. Hierna zal een definitieve offerte volgen. Indien een proeverij gewenst is kunnen we hiervoor een afspraak maken.
Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden, de kosten van een proeverij bedragen € 20,00.

In de offerte staat het totaalbedrag van de bestelling en een aanbetaling (ongeveer de helft van het totaalbedrag) De aanbetaling dient uiterlijk op de in de offerte vermelde einddatum te zijn bijgeschreven op rekening NL19INGB0754218910 t.n.v. A.M.C.J. Belfroid te Roosendaal onder vermelding van het offertenummer.
De gewenste leverdatum blijft gedurende de offertetermijn voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Is de aanbetaling niet tijdig voldaan dan behoudt Taartjes en Co zich het recht voor om andere opdrachten aan te nemen voor de gewenste leverdatum.

Na het voldoen van de aanbetaling zal Taartjes en Co u een factuur doen toekomen voor het restant van het bedrag.

De betaling van het restant dient uiterlijk op de in de factuur vermelde einddatum (14 dagen voor de leverdatum) te zijn bijgeschreven op rekening NL19INGB0754218910 t.n.v. A.M.C.J. Belfroid te Roosendaal onder vermelding van het offertenummer.
Wanneer de leverdatum binnen 1 maand van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10%.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Verrekening van de aanpassing vindt plaats op de eindfactuur.

Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Ik maak  nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur.
Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen zodat het idee kan worden benaderd.

U dient zelf aan te geven indien er sprake is van eventuele allergieën, Taartjes en Co is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Bruidstaarten worden bezorgd op locatie. Deze kosten zijn tot een straal van 20 kilometer in de prijs begrepen. Daarbuiten wordt € 1,00 per kilometer berekend. Bij bezorging op een huwelijkslocatie dient u de locatie er van op de hoogte te stellen dat u de bruidstaart door ons laat bezorgen.

Taartjes en Co is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze afgeleverd op de gewenste locatie.

Annuleren
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum. Bij annulering van uw bestelling binnen 2 weken voor de leverdatum zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Bij verzetten van uw bestelling binnen 2 weken voor de originele leverdatum zal dit gelden als annulering en zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Klachten
Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Taartjes en Co zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Taartjes en Co is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Onvoorziene omstandigheden
Taartjes en Co is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Taartjes en Co zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen.

*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*

 

Workshops en Kinderfeestjes op locatie

Voor workshops en kinderfeestjes (v.a. 6 personen) bij u thuis of op locatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of via info@taartjesenco.nl.

U ontvangt een offerte voor de workshop/kinderfeestje. In de offerte staat het totaalbedrag en een aanbetaling (dit is ongeveer de helft van het totaalbedrag) De aanbetaling dient uiterlijk op de in de offerte vermeldde einddatum zijn bijgeschreven op rekening NL19INGB0754218910 t.n.v. A.M.C.J. Belfroid te Roosendaal onder vermelding van het offertenummer.
De gewenste datum van de workshop/kinderfeestje blijft gedurende de offertetermijn voor u gereserveerd, na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief.

Is de aanbetaling niet tijdig voldaan dan vervalt de reservering.

Na het voldoen van de aanbetaling zal Taartjes en Co u een factuur doen toekomen voor het restant van het bedrag.  Het restant van de factuur dient aan het einde van de workshop/kinderfeestje contant te worden voldaan. Indien u het restant per overboeking wenst te voldoen dient dit uiterlijk drie dagen voor de datum van het kinderfeestje te zijn bijgeschreven.

Het aantal deelnemers kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de workshop/kinderfeestjenaar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10%.
Het aantal deelnemers kan tot de uiterlijk 5 werkdagen voor de workshop/kinderfeestje, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Bij aanpassing van het aantal deelnemers volgt verrekening aan het einde van de workshop/kinderfeestje.

De workshopprijzen zijn, tenzij anders is aangegeven, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen tijdens de workshop/kinderfeestje. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar taart, cupcakes en/of decoraties na afloop mee in een taartdoos.

Annuleren

Annuleren van een workshop/kinderfeestje kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum. Bij annulering van uw bestelling binnen 2 weken voor de leverdatum zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Onvoorziene omstandigheden
Taartjes en Co is een eenmanszaak. Bij onverhoopt ziekte, letsel of andere dwingende omstandigheden kan een workshop of kinderfeestje door Taartjes en Co worden geannuleerd.
In dit geval wordt een nieuwe datum voorgesteld.

 

U kunt niet meer reageren.